Picasee üvegfólia edzett üvegből az alábbi modellek számára Apple iPhone 5/5S/SE | Picasee

Picasee üvegfólia edzett üvegből az alábbi modellek számára Apple iPhone 5/5S/SE

Picasee üvegfólia edzett üvegből az alábbi modellek számára Apple iPhone 5/5S/SE

Ár2 495 Ft

Raktáron

ÁFA nélküli ár: 1 964,57 Ft

Szállítási idő: 1 vagy akár 3 munkanap.

 
 
Áru állapota: Új
Termékkód: 1004-9
Garancia: 24 hónap

Az edzett üvegből készült üvegfólia tökéletesen védi a mobiltelefon képernyőjét Apple iPhone 5/5S/SE.

Az edzett üveg ideális védőelem, amely megvédi mobiltelefonját Apple iPhone 5/5S/SE leginkább az érzékenyebb elülső részét és a képernyőt a szennyeződésektől, portól és karcolásoktól. Az edzett üveg 5x nagyobb védelmet nyújt az általános védőfóliákkal szemben.

Ez az üvegfólia nagyon vékony, alig látni, mégis elengedhetetlen és láthatatlan védelmet nyújt a képernyőnek.

Az üveg egy speciális edzett anyagból készült, amely védi telefonja képernyőjét, hogy ne törjön össze, ha leesne és hogy ne karcolódjon meg a hétköznapi használat során. Az edzett üveg teljesen átlátszó, szűrő nélküli, tehát használata nem befolyásolja a képernyő láhatóságát és már nem kell aggódnia, hogy az alkalmazás után, hogy a védőréteg alatt maradnak buborékok, mint a szokásos védőfóliák használatánál Az üveg néhány rétegből áll, melyek biztosítják szilárdságát, ellenállóképességét, de egyidejűleg nem gátolja a mobiltelefon rendeltetésszerű használatát. A felső réteg NANO anyagból készült, az ujj gond nélkül végigcsúszik a képernyőn a védőfóliával ellentétben. Az üvegfólia oleofób réteget tartalmaz, amely eltünteti az ujjlenyomatok többségét a képernyőn.

Az üveg nagy keménységű, ugyanakkor a képernyő használatakor nagyon érzékeny, sőt mi több 100%-ban átlátszó és hihetetlenül könnyen a képernyőre tehető és emellett többszörösen jobb védelmet biztosít számára. Az edzett üveg pontosan Apple iPhone 5/5S/SE telefon számára készült, és tartalmaz kivágásokat a gombokhoz, a hangszóróhoz.

Ez a védőüveg lapos változata, amely csak a képernyő teljesen sík részét fedi be, és így nem fedi be a képernyőt egészen a szélein. Emiatt kérem ne ijedjen meg, hogy kisebb méret érkezett volna, szándékosan vannak így kifejlesztve. A képernyő gömbölyded kivitelezése miatt az üveg kb. 2-4 mm-rel elállnak. Ha szeretné, hogy az üvegfólia a képernyő széléig érne, kiválaszthatja a 3D üvegfóliát, melyet megtalál a kínálatunkban.


Védelem típusa: védi az előlapot Apple iPhone 5/5S/SE
Anyag: edzett üveg 9H
Kompatibilis: Apple iPhone 5/5S/SE
Csomagolás tartalma: 1 x üvegfólia mobiltelefonra Apple iPhone 5/5S/SE, 1 x kendő az üveg alkalmazására a mobiltelefon képernyőjére
Az üvegfóliáról készül fotó illusztrációs jellegű is lehet

Gyors szállítás

A terméket 24 órán belül küldjük.

Minőség

Mindig az első helyen!

Raktáron lévő termékek

Termékeink 99%-a raktáron van.

100%-os biztonságos fizetés

Gyors kártyás fizetések a GoPay-el.

Ügyfeleink által ellenőrzött

 Az összes értékelés megtekintése
Ügyfelek által ellenőrizve
7 nappal ezelőtt
Ellenőrzött vásárló

Csodálatos csomagolásban hibátlan fényképes telefontokot kaptam.

Ügyfelek által ellenőrizve
18 nappal ezelőtt
Ellenőrzött vásárló

Múlt héten rendeltem egy tokot pont hétvége volt de egyébként nagyon gyors a ki szállítás. Csak ajànlani tudom ezt az üzletet, minőségi termékek remek és ezért az árért azt is kapod szóval bátran rendeljetek!

Ügyfelek által ellenőrizve
18 nappal ezelőtt
Ellenőrzött vásárló

Szuper termékek