Kapcsolat | Picasee
Picasee

Kapcsolat

Picasee fióktelep

Picasee.hu

Josefa Tomáška 1317

Rokycany 337 01

Cseh Köztársaság

A reklamáció címe és az adásvételi szerződéstől való elálláshoz szükséges cím

Számlázási adatok

Student-eShop.cz s.r.o.

Dukelská 188/41

Kraslice 358 01

Cseh Köztársaság

Közösségi adószám: CZ01713396

Közössségi adószám: HU30519532

Regisztráció a C.28750 szakaszban a Plzeň-i cégbíróságon

Kapcsolati adatok

Banki kapcsolat

Fio banka a.s.

Bankszámlaszám: 2901784681/2010

IBAN: CZ0520100000002901784681

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Tetszhet Önnek

Megrendelés állapota

ellenőrizheti itt. Vagy a Saját fiók részben, ahol láthatja az összes megrendelés állapotát. Így megtudhatja megrendelése jelenlegi állapotát, valamint azt is, hogy ki lett-e fizetve. És ha bármilyen további kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül .

Számla - adóügyi dokumentum

a fizetés kézhezvétele után mindig e-mailben kerül elküldésre. Megpróbáljuk megvédeni a környezetet, így a számlákat nem nyomtatjuk ki :). A számlát a megrendelés részletei között is megtalálhatja.

A megrendelés módosítása

az elküldés után már nem lehetséges. De ha felhív minket, vagy küld nekünk egy kérést,örömmel módosítjuk a megrendelést. Elég ha megadja megrendelése számát és a kívánt változtatást.

Megrendelés törlése

ez csak akkor lehetséges, ha még nem készítettük el a megrendelést. Ezért ne halassza el a törlést. A rendelést törölheti a a rendelés részleteiben vagy kérés küldésével kapcsolati űrlapon keresztül.

Megvásárolt termék cseréje

Amennyiben ki szeretné cserélni a megvásárolt terméket egy más termékért, kérjük töltse ki az űrlapot, ahol tájékoztatjuk Önöket a termékcsere és a küldemény elküldése folyamatáról.

Szerződéstől való elállás

megtehető az űrlapkitöltésével, ahol további információkat kap a csomag visszaküldésével kapcsolatban.

Reklamáció

A reklamáció érvényesítéséhez kérjük töltse ki ezt az űrlapot,ahol a reklamáció folyamáról további információkat talál. Kérdés esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.