Tok vagy borító: Hogyan védheti meg a telefonját | Picasee
Picasee

Mennyiszer esett már le a telefonja a földre? Elégegy pillanat figyelmetlenség és már be is tört a képernyő vagy a telefon kamerája. Véletlenül beteszi a zsebébe a telefonja mellé a kulcsát és már egy csúnya marás van telefonja képernyőjén. Egy drága telefon karcolásokkal a képernyőjén nagy parádét nem csinál. Nembeszélve a szándékosság törvényéről, amikora telefonok örömmel esnek olyan módon, hogy már rögtön vehet magának egy újat.

Olvassa el, hogyan tudja legjobban megvédeni telefonját, pénztárcáját és hogyan ne pazaroljon pénzt költséges javításokra. Megtudja, hogy milyen típusú tok létezik a telefonjára, milyen különbségek vannak közöttük, mik az előnyei és hátrányai. Cikkünk elolvasása után biztosan tudni fogja, hogy melyik típusú védelem a legjobb az Ön számára.

Dizájner Pink liquid tok telefonjára

Védje telefonját dizájnosan a Pink liquid tokkal

A telefontokja a védelem mellett aláhúzza a személyiségét is

Válasszon minőségi telefontokot, ami ízléses kiegészítőként kitölti névjegyét,és aláhúzza személyiségét.

A legjobb, ha több telefontokot vásárol és lehetőségenként cserélni fogja:

  1. Tervezzen egy vidám tokot közeli barátairól, családtagjairól szabadidejére, ami majd örömöt okoz magának.
  2. Komoly a munkába és fontos közösségi eseményekre.
  3. A hobbijai szerint - biciklizésre, futásra, motorozásra vagy akár búvárkodásra is.

TIP: Válasszon vagy Tervezzen saját tokot.

A telefontok vagy a borító a jobb?

Nincs olyan típusú telefonvédelem, amely mindenki számára egyértelműen a legjobb lenne. Mindenkinek meg kell találnia a sajátját. A telefon tok kiválasztásakor az az ökölszabály érvényes, hogy minél nagyobb a védelem, annál kevésbé praktikus. Tanácsot adunk Önnek, hogyan találja meg az egyensúlyt a praktikum és a védelem között. .

Mikor vegyen tokot a telefonjára

A telefonjába nem kevés pénzt költött. Semmi sem lehet annyira dühítő, mint amikor tönkreteszi az új telefonját. Ajánljuk önnek, hogy szerezzen be magának egy védőfóliát és egy telefontokot az új mobilja vásárlásakor.

TIP: Szerelje fel telefonjátminőségi védőfóliával a telefonja képernyőjére és kamerájára.

Tisztítás.

Alapfelbontás: tok versus mobilborító

A tok és a borító egyaránt védi a telefont a sérülésektől, erősebbé és stabilabbá teszi a telefont . A tok általában jobb a védelemben, a borító pedig a praktikumban. Az alábbiakban megtudhatja, hogy mik az előnyök és a hátrányok, valamint mi az arany középút.

Tok Dark geometry dizájnnal

A Dark geometry dizájnú tok nem csak megvédi telefonját, de módos kiegészítőként is szolgál.

Tok típusok telefonokra

Kétféle alap telefontok létezik: zsebes, amelyekbe a telefont beleillesztik, és kinyitható tokok.

Zsebes tok mobiltelefonokra: előnyök és hátrányok

Mint ahogy már említettük, a zsebes telefontokokba a mobilját beletolja, és ennek a toknak mágneses vagy tépőzáras bezárója van. Ez a féle telefontok elegáns védelmet biztosít minden szempontból. Tud beszerezni egy olcsó, vagy igazán luxus bőr variánst. Ha a telefonja zsebes tokban van, nagyon jól védve van.

A zsebes telefontokok hátrányai

Ezeknek a tokoknak a fő hátránya abban van, hogy minden használatnál ki kell venni a telefont belőle. Akár, ha gyorsan le akar fotózni valamit, megnézni az időt vagy fogadni egy hívást, mindegyik sok időt igényel. A telefont még a töltésnél is ki kell venni a zsebből.

Mikor már a telefont a zsebéből kiveszi az olyan mintha meztelen. Ha használat közben véletlenül kiesik a kezéből, már be is tört a telefon. Mégis, ha ezt a tokot választja, ajánljuk, hogy telefonját szerelje fel vékony szilikon védőfóliával és tokkal azért, hogyha kiveszi a zsebből akkor se történjen vele semmi. Telefonja így tényleg jól lesz védve.

Tervezzen egyedi telefontokot saját motívummal, fényképpel

Tervezzen egyedi telefontokot saját fényképpel és hordja mindig magával a legszebb pillanatát.

A másik hátránya ezeknek a tokoknak a nagyságuk. A zseb jól védi a telefont, de a nadrágja zsebébe nem biztos, hogy belefér.

Nyitható tokok felfelé és oldalra nyithatóan

A felfelé és lefelé nyitható tokok jól védik telefonját. Ebben a borítóban a telefonja jól rögzítve van a stabil tok miatt, miközben az előlap felnyitható. Zárt állapotban egy rejtett mágnes vagy tépőzár tartja a helyén.

A tokban általában van egy kivágás a kamera, a fejhallgató és a töltő számára. A zsebbel ellentétben nem kell teljesen eltávolítani a telefont használat előtt, csak kinyitni, mint egy könyvet. Ezek a tokok egy kivájással rendelkeznek, így csukott állapotban is könnyen láthatja a nem fogadott hívásokat, értesítéseket és az időt.

A kinyitható tokok másik előnye a pénz és kártya tárolására szolgáló kivájás, amelynek köszönhetően használni tudja ezt mint egy pénztárcát, és így minden egy helyen lesz.

A telefontok nyitható oldala véd, és a mobil használata közben praktikus tartóként is szolgál.

Telefontok Green Gold dizájnnal

Telefonját mindenhol csapdák várják. Bízza a telefonját a Green Gold dizájnú borítóra.

A kinyitható tokok hátrányai

A zsebes és kinyitható tokoknak sok közös hátrányuk van: a telefon jól védve van minden oldalról, de használat közben a tokot ki kell nyitni. Hátrány a nagyságuk is, mikor a tok nem fér el a nadrágjuk zsebében.

A mobiltelefon nagyon jól védett a kinyitható tokban.Hátránya a nagyobb méret és a mobil kissé kényelmetlen kezelése, amikor meg akarja nézni az időt vagy hívást akar fogadni, mert ki kell nyitnia a tokot. A flip tokot használat közben nehezebb a kézben tartani.

TIP: Ugyanúgy mint a zsebes telefontokoknál ajánljuk egy védőfólia vásárlását a telefon kamerájára és képernyőjére.

A vékony szilikontokok előnyei

A praktikus könnyű szilikontokok joggal a kedvenc és leghasználtabb védelem a telefonok számára az esések és marások elől. A zsebes és kinyitható tokokkal ellentétben a szilikontok jól véd és mindig használatra képes, nem kell semmi komolyabbat csinálni, mint például kinyitni és kivenni . Rögtön tudhatja, hogy ki hívja vagy mennyi az idő. A kamera is mindig rendelkezésre áll és így nem marad le semmiről.

Telefontok Roses white dizájnnal

A Roses white mintájú telefontokban nem kell féltenie telefonját, megbízhatóan védi még a hegyes dolgoktól is.

A szilikontokban a telefonja jól rögzítve van, nem csúszik ki belőle és kényelmesen tarthatja is majd a kezében. A telefon mérete hasonló a tokban mint anélkül ezért kényelmesen elfér a zsebében.

TIP: Válasszon az általunk tervezett szilikon tokok közülvagy tervezzen saját dizájnú telefontokot.

A szilikontokok hátrányai

A zsebes és kinyitható tokok mellett a szilikontok kevésbé véd annyira. Azt ajánljuk, hogy a tok mellé biztosítson egy védőfóliát is , a képernyőre ami enélkül sérülékeny .

Arany középút: ULTIMATE CASE telefontokok

p>Az első számú védelem az ULTIMATE CASE telefontokok között, ami törhetetlen plexiüvegből készült, fekete szilikon borítással. A védőüveggel együtt a töréstesztek során több mint 5 méteres eséstől védte meg a mobiltelefont.

Az ULTIMATE CASE mobiltelefontok, teljes szélességében védi a telefonját.A speciális borító a mobiltelefon kameráját is védi. A zseb- és kinyitható tokokkal ellentétben azonban nem kell minden használat előtt kivenni a mobiltelefont az ULTIMATE CASE védőtokból .

Tervezzen saját telefontokot

Tervezzen saját ULTIMATE CASE telefontokot saját fényképpel vagy motívummal. Védje telefonját egyedin.

Ne feledkezzen meg a kamera és a képernyővédelméről

Semmilyen tok nem teszi a telefonját törhetetlennek. Bármit is választ a tok vagy borító közül, mindkét esetben ajánljuk, hogy szerelje fel telefonját védőfóliával a telefon képernyőjére és kamerájára egyaránt. És telefonja jól védve lesz.

Ha többet akar megtudni akkor kattintson a linkünkre ahol több információt tudhat meg arról, hogyan tud egyszerűen saját telefontokot tervezni.